Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zaufani Sprzedawcy Yangów Na Allegro

bam_604

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w opisie zamierzam kupić yangi na allegro ale nie wiem który ze sprzedawców potrafi zrobić to tak żebym po prostu nie dostał bana wiadomo za co.

Czy ktoś z was kupował już yangi i nie dostaliście bana ? Jeżeli nie podajcie mi ich nicki też kupie od nich xD.

Opublikowano

http://allegro.pl/show_user.php?uid=319581

Zawsze od niego brałem i jest dobry ;)

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

POlecam ci Chomika. ION ma takie aukcje ze skrzynią skarbów xD

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano

@UP

Jak ktoś ma kase to może i warto spróbować 1szt kupić? ;p

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

najlepiej kupowac od osob ktore maja ( 95-100%) komentarzy pozytywnych ja polecam Chomika bo 2 razy od niego kupilem i szybciutka dostawa :)

hmm od muchy kupowalem 1 raz to dostalem od razu yangi bo mielismy to samo konto ale to prawda ze charakterek nie mily ^^

Opublikowano

A co myślicie o nim ? ^^

http://allegro.pl/item1084225991_metin2_metin_100kk_kazdy_serwer_yang.html

Ma bardzo niskie ceny ale dziwi mnie to właśnie dlaczego tak tanio...

Czy nie dostane po prostu bana za handel :P

możesz brać same pozytywy

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Opublikowano

@UP do 10000 tysięcy podobno ale zwykle łapią za kruczki :) muchaogame nie jest taki zły przynajmniej nie oszukuje ;q

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

@UP

Jak ktoś ma kase to może i warto spróbować 1szt kupić? ;p

No tak właśnie zrobie kwestia tylko czy nie dostane bana, no okaże się xD. Jak kupię napiszę tutaj do was jak mi poszło :P

I jeszcze jedno pytanie. Jak oni to robią że te yangi są tak tanie i tyle ich mają ? Nie chce mi się wierzyć żeby na expbotach tyle zarobili :P

Opublikowano

To nie expbot, wystarczy wbić hight lvl i biegać na bossy takie jak rozpruwacz czy wiedźma jak już masz pr0 eq takie że lepszego nie kupisz i skille P to sprzedajesz yangi

Opublikowano

@up to nie jest do tematu

@temat GodGames i ProBengal :)

@ale i tak najtaniej jest www.gold4fast.com super :)

Staram się pomóc ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...